Welkom op onze gastenboek

resultaten: 1 tot 10 van totaal 23 | volgende
Anna Fleur Braam
2018-02-08 12:23:52
Super gezellige en leerzame lessen gehad, die ik nu zeker ga missen! Dankzij zo’n top instructeur mijn rijbewijs in 1x gehaald! Een echte aanrader!!! Bedankt Berry :)
Anna Fleur Braam
2018-02-08 12:23:52
Super gezellige en leerzame lessen gehad, die ik nu zeker ga missen! Dankzij zo’n top instructeur mijn rijbewijs in 1x gehaald! Een echte aanrader!!! Bedankt Berry :)
Ans
2018-01-29 16:09:10
Ook als je iets ouder bent kan het dus nog!(50 jaar!) Alles gehaald in één keer!! Bedankt voor je geduld en vertrouwen!
Roelie
2017-09-27 18:02:27
Na lang twijfelen, op mijn 25ste besloten mijn rijbewijs te willen gaan halen. Ik vond het prettig om eerst de theorie te kennen dus daar mee begonnen en gehaald. Toen begon het drama van een goede rijschool zoeken. Ook al was het wat duurder, ik dacht ik ga bij een grote rijschool. Dat zal vast goed zijn. Na mijn eerste proefles dacht ik daar heel anders over. De communicatie om dit te plannen liep via veel verschillende personen. Ik mocht in de proefles alleen op industrieterrein rondjes rijden en kreeg het advies dat ik 45 lessen nodig zou hebben omdat ik wat "ouder" ben en daardoor langzaam zou leren. Toen ik ook nog een offerte kreeg die niet klopte besloot ik dat een grote rijschool echt niks voor mij is. Ik wil een persoon zijn en geen nummertje. Na een nieuwe zoektocht kwam ik uit op de site van Berry en heb ik me aangemeld via het contactformulier. Niet veel later een telefoontje van hem, wanneer ik een proefles wou. De proefles was een verademing. Meteen geïnteresseerd in wie ik ben, wat ik in het dagelijks leven doe en een rustige uitleg over de auto en wat de proefles verder inhield. Na afloop gaf hij aan dat hij schatte dat ik tussen de 20 en 25 lessen nodig zou hebben. Ik heb een 25 lessenpakket afgenomen. En ben vandaag in 1 keer geslaagd. Berry is een topper! Hij luistert naar je, geeft hele duidelijke uitleg, is geduldig en erg gezellig! Als jij een rijschool zoekt die een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft, waar interesse is in jou, het leerproces op jou wordt aangepast, waar ruimte is om je te ontwikkelen en bij een instructeur die aanvoelt wat jij nodig hebt (bijv. meer uitleg, een zelfvertrouwen boost/peptalk krijgen als dat nodig is) dan is Berry Hof jou rijschool! @Berry thanks voor de prettige lessen! Ga ze missen;)
Ivan Keja
2017-03-03 09:37:03
In zeer korte tijd geslaagd! Berry weet leerlingen goed in te schatten en helpt ze bij het plannen van de juiste hoeveelheid lessen per week zodat de leercurve het steilst is. De online rijlesagenda die hij hanteert is ook echt geweldig. Je kan altijd zelf online je lessen inplannen en dit maakt het mogelijk om vaker in de week te rijden, waardoor je sneller het veilige autorijden goed beheerst. Hij heeft ontzettend veel geduld en blijft altijd rustig, maar weet je ook scherp te houden. Bij hem heerst een gezellige sfeer in de auto en ik heb er altijd erg naar uitgekeken om een uurtje met Berry te mogen rijden. Bedankt Berry!
Rianne Bultstra
2016-05-06 15:36:13
Super goede en gezellige lessen gehad. Altijd gezellig met je gehad en heb super veel van ke geleerd. Nu ook lekker me rijbewijs gehaald en zelfstandig de weg op! Voor gezelligheid en goed rij advies moet je bij berry zijn. Topper is het! Berry supper bedankt voor alles !!
Kevin
2016-03-31 21:17:29
In 20 leuke en leerzame lessen geslaagd. Berry heeft engelengeduld maar is altijd recht voor zn raap. Een instructeur die weet waar hij het over heeft en tegelijkertijd een gezellige sfeer creert. Ik mis de lessen nu al. Als je in n keer wilt slagen moet je hier zijn! Bedankt Berry
eva van der tuuk
2015-11-30 20:02:35
Wil je echt een goede Rijles school die jou vaardig heid zo maakt dat je zelf verzekekerd de weg op kan dan is Berry de instructeur die je dat op een hele goede manier kan leren ik heb nog elke dag profijt van mijn rijopleiding die ik bij Berry heb gevolgt en heb mijn Rijbewijs nu bijna een jaar en mij leven is zekker verandert in vrijheid zoals berry dat mooi omschrijft
Ilse de Jong
2015-08-31 19:01:17
Dankzij de leerzame maar ook gezellige lessen, in n keer geslaagd! Bedankt Berry!
Annemiek van der Linden
2015-05-20 16:33:49
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, wat ben ik er blij mee!! Berry, hl erg bedankt voor alles! ik denk oprecht dat ik het nooit gered had zonder jou naast me :-)